Munkatársaink elégedettsége cégünk sikerének záloga!

MUNKAERŐKÖLCSÖNZÉS

Ha Ön munkaadó cégünk  olyan rugalmas és versenyképes foglalkoztatási megoldásokat képes nyújtani Önnek, amelyekkel csökkentheti adminisztrációs terheit és lehetősége nyílik cége/ vállalkozása számára  munkaerőt megtalálni!

A munkaerő-kölcsönző cég abban érdekelt, hogy ügyfelei maximálisan elégedettek legyenek, és a kölcsönzött munkavállalókat minél hosszabb ideig alkalmazzák. Ezért saját jól felfogott érdekéből kellő alapossággal végzi a munkavállalók kiválasztását, és gondoskodik arról, hogy partnerükhöz a megfelelő módon kiválasztott, az adott feladat elvégzésére legalkalmasabb munkavállalót megtalálja.. A foglalkoztatók általában nem rendelkeznek olyan szaktudással, és azokkal a kapacitásokkal, amelyek a megfelelő munkavállaló megtalálásához szükségesek, így önmaguk nem, vagy csak nagyon drágán képesek az optimális eredmény elérésére.

A gondosan kiválasztott munkavállaló foglalkoztatása során a kölcsönbeadó vállalkozás felel mindazon előírások betartásáért, amelyek a munkavállaló bejelentésével, bérszámfejtésével, munkabérének kifizetésével, illetve a foglalkoztatás egyéb adminisztrációs teendőivel kapcsolatosak. Mivel ezek az előírások egyre bonyolultabbak, ezért a kölcsönző cégek ügyfelei jelentős kockázattól kímélik meg magukat akkor, amikor a foglalkoztatással járó adminisztrációt   munkaerő-kölcsönzőkre bízzák.

A munkaerő-kölcsönző olyan jogi lehetőségekkel is rendelkezik, amelyek az ügyfeleik rugalmasságát, hatékony működését alapvetően elősegíti. Ilyen lehetőség például az, hogy a kölcsönzött munkavállalókat gyakorlatilag az általánoshoz képest fele annyi idő alatt, mindössze 15 napon belül elbocsáthatják, ha ügyfelük többet nem tart rájuk igényt, mondjuk azért, mert megrendelései, piacai beszűkültek, vagy szezonalitás miatt nem lenne gazdaságos a továbbfoglalkoztatásuk. Ennek kapcsán a kölcsönzőt nem terhelik például a csoportos létszámleépítés szabályai, illetve a munkavállalók foglakoztatásának megszüntetéséhez elegendő indok az, hogy őket a kölcsönbevevő a továbbiakban nem kívánja foglalkoztatni. A kölcsönbevevő ilyen módon megmenekül a leépítés okozta adminisztrációs és jogi akadályoktól és terhektől, a bizonyítás kényszerű tehertételétől.

 

Amennyiben Ön, mint munkaadó csökkentené adminisztrációs terheit , érdekli a kölcsönzött munkavállalók foglalkoztatásának lehetősége kérje  személyre szóló ajánlatunkat!

Visszahívást kérek

Adja meg nekünk az elérhetőségét

Visszahívást kérek

Your callback has been sent sucessfully

SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS

Kérjen ajánlatot vagy személyes konzultációt, és ismerjen meg minket!

Kollégáink segítségével Ön is megtalálhatja a leginkább megfelelő HR szolgáltatásunkat. Kérjük, adja meg adatait és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!Visszahívást kérek

Adja meg nekünk az elérhetőségét

Visszahívást kérek

Your callback has been sent sucessfully

BÉRSZÁMFEJTÉS

Mit jelent a bérszámfejtés outsourcing?

Cégének bérszámfejtési, TB számfejtési és munkaügyi folyamatainak teljes felelősséggel történő kiszervezése.

Ha Ön

  • nem szeretne foglalkozni a jogszabályi változásokkal,
  • cége létszáma folyamatosan változik,
  • nem szeretne bérszámfejtőt felvenni.

akkor a bérszámfejtés outsourcing a megfelelő megoldás cége számára.

 

  • Gyorsan, előírásszerűen elvégezzük az állományi és az állományon kívüli dolgozók bérének számfejtését, megállapítjuk az utalandó járulékokat,adót.
  • Szükség esetén vezetjük nyilvántartásait, elkészítjük statisztikai jelentéseit illetve kimutatást készítünk dolgozói jövedelméről.
  • Igény szerint akár teljeskörű HR outsourcingot valósítunk meg cégénél.

 

Kérjen ajánlatot tőlünk ,hogy megbeszélhessük az Ön működését mely területen tudnánk outsourcing tevékenységünkkel támogatni.Visszahívást kérek

Adja meg nekünk az elérhetőségét

Visszahívást kérek

Your callback has been sent sucessfully

Email: info@narvikint.eu

Telefon:06 34 343 859

             06 20 212 1785

Iroda címe:

2900 Komárom, Mártírok út 97.

Adatvédelmi Tájékoztatónk